Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir alimin elini öpmek

Rüyada bir alimin elini öpmek

Rüyada bir alimin elini öpmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir alimin elini öpmek gördüyseniz:

  • Anı yaşamalısınız.

Rüyada alim eli öpmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada bir alimin elini öpmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına alamet etmektedir.

Rüyada din aliminin elini öpmek sorunların tarihe karışacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına yorulmaktadır.

Rüyada alimin elini öpmek önünün kapanacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Rüyada alim birinin elini öpmek rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada bir alimin elini tutmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments