Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada islam aliminin elini öpmek

Rüyada islam aliminin elini öpmek

Rüyada islam aliminin elini öpmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek gördüyseniz:

  • Yaşam alanınızı geliştirmenin yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada dini aliminin elini öpmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına tabir olunur.

Rüyada alim eli öpmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine işarettir.

Rüyada din aliminin elini öpmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet eder.

Rüyada bir alimin elini öpmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada alimin elini öpmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada alim birinin elini öpmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada islam alimi görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments