Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir alimin elini tutmak

Rüyada bir alimin elini tutmak

Rüyada bir alimin elini tutmak uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir alimin elini tutmak gördüyseniz:

  • Sadece metazori yaptığınız işlerde başarısızlık ihtimaliniz var, diğer durumlarda başaracaksınız.

Rüyada bir alimin elini tutmak büyük bir başarısızlık yaşanacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, kime danışacağını bilemez olacağına rivayet eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına inanılır.

Rüyada islam aliminin elini öpmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına delalet etmektedir.

Rüyada din aliminin elini öpmek çabalarının boşa çıkacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada alim eli öpmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, helal lokma yiyeceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada alim birinin elini öpmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına inanılır.

Rüyada alimin elini öpmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada bir alimin elini öpmek işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments