Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni koruduğunu görmek

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, nefsine uyacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, planlı ve programlı davranacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Rüyada birinin seni koruduğunu gördüyseniz:

  • Parasal konularda ise, dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinin seni koruduğunu görmek işinde en iyisi olacağına, de rüya sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kişinin tek başına kalacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin seni koruduğunu görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet eder.

Rüyada askerin seni koruduğunu görmek büyük başarılar elde edeceğine, parasının azalacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada başbakanı korumak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi korumak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı korumak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Emine

Rüyamda yaşlı ve genç iki kadın tarafından oğlumla beni birilerinden korumaya çalışıyorlardı.ozelliklede oğlumu korumaya çalisiyorlardi

Emine

Ćok teşekkür ederim cevaplarınız için

Zeynep Kaya

Rüyamda insanlar gördüm bazı insanlar öldürmek için heryerde beni arıyorken etrafımda bulunan bazı insanlarda beni korumaya onlardan saklamaya çalışıyorlardı Onlarıda tanımıyordum sadece beni korumak için yanimdaydilar

Zeynep Kaya

Vakit ayırıp merakımı giderdiğiniz ve yorumumu cevapladığınız için çok teşşekür eder
işlerinizin rast gelmesini daim dilerim Hayırlı günler