Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada birinin sizi koruduğunu gördüyseniz:

  • Beklenmedik hediyeler alabilir ya da paraya kavuşabilirsiniz.

Rüyada birinin sizi koruduğunu görmek işlerden yana başarılar elde edileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kızın sizi öptüğünü görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine işarettir.

Rüyada size ateş edildiğini görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına alamet eder.

Rüyada birinin sizinle ilgilendiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizden uzaklaştığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, işinde terfi alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinizin sizi aldattığını görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin size baktığını görmek başarı için fırsatların artacağına, zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sizi kokladığını görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments