Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni kestiğini görmek

Rüyada birinin seni kestiğini görmek

Rüyada birinin seni kestiğini görmek sevdikleri ile kavuşacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, borçlarının kapacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, zenginlik kazanacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni kestiğini gördüyseniz:

  • Olayların her halini doğru açılardan değerlendirmeye çalışmanız önem taşıyor.

Rüyada birinin seni kestiğini görmek zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, hayallerinin yıkılacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işaret etmektedir.

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, alım gücünü yitireceğine, stresini ve yorgunluğunu atacağına alamet eder.

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek gözden düşeceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin seni koruduğunu görmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, başarılarının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada seni seviyorum mesajı almak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments