Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına delalettir.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını gördüyseniz:

  • Rüyalarda artış var.

Rüyada birinin seni telefonla aradığını görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin seni aradığını görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin seni aradığını görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin seni aradığını görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin seni aradığını görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi telefonla aramak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada polisi telefonla aramak razı geleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments