Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü görmek

Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü görmek

Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü görmek sıkıntılarından kurtulacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, haksızlığa uğranacağına, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizi etrafa ya da beğendiğiniz kişiye çok sevdireceksiniz.

Rüyada birinin seni yanağından öptüğünü görmek yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeği yanağından öpmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine delalet eder.

Rüyada yanağında gamze olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına delalettir.

Rüyada yanaktan makas almak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yanakta delik görmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işarettir.

Rüyada yanaktan öpülmek işlerinin toparlanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanakta öpmek işlerine yeni işler katacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını yanaktan öpmek inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, maddi açıdan borçların ödeneceğine, rütbesinin yükseleceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments