Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, ele geçen kazancın azalacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, el üstünde tutulacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada seni seviyorum diyen birini gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Rüyada seni seviyorum diye bağırmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada seni seviyorum diyen birini görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine rivayet eder.

Rüyada hamileyim diye yalan söylemek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada abi diye bağırmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, ele geçen kazancın artacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kıl diye ses duymak manevi olarak çok yıpranılacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada baba diye seslenmek korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada biri öldü diye ağlamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments