Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok güzel adımlar atılacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına inanılır.

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada para yüzünden kavga etmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini yüzünden öpmek sevinçli bir hayat süreceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, zararların yakında telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünden ameliyat olmak istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, azap çektiğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünden kıl çekmek pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgili yüzünden ağlamak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, moralinin yükseleceğine, kendi şansını kendi yaratacağına işaret eder.

Rüyada yüzünden yaralanmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments