Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını gördüyseniz:

  • Üstlendiğiniz yeni işlerde öğrenecekleriniz maddi gelirlerinizin artışında etkili olabilir.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine işarettir.

Rüyada kedinin seni ısırdığını görmek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada balığın seni ısırdığını görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin seni ısırdığını görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına yorulur.

Rüyada köpeğin seni sevdiğini görmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işarettir.

Rüyada köpeğin seni kovaladığını görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, ruhen rahatlığa erileceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada köpek ısırdığı görmek sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, eşi ile problemler yaşayacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasını köpek ısırdığını görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments