Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocanın seni aldattığını görmek

Rüyada kocanın seni aldattığını görmek

Rüyada kocanın seni aldattığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, kucaklaşacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalettir.

Rüyada kocanın seni aldattığını gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Rüyada kocanın seni aldattığını görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, sıkıntının günden güne artacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, kazancını çoğaltacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni aldattığını görmek anne babaya müjde verileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin seni aldattığını görmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulur.

Rüyada sevgilinin seni aldattığını öğrenmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini seni aldatırken görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments