Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine selam göndermek

Rüyada birine selam göndermek

Rüyada birine selam göndermek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine inanılır.

Rüyada birine selam göndermek gördüyseniz:

  • Kendi üstünüze düşeni yapmanız durumunda yakında belli fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada ölüye selam göndermek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Rüyada birine selam göndermek ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek büyük adımlar atacağına, vefa göstereceğine, kinin ve nefretin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen birine selam göndermek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü hacca göndermek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşini askere göndermek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ağır günler geçireceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasını hacca göndermek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına inanılır.

Rüyada hacca yolcu göndermek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments