Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle selamlaşmak

Rüyada biriyle selamlaşmak

Rüyada biriyle selamlaşmak hayatının bir düzene kavuşacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada babaya selam vermek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada evliyadan selam almak sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarken selam vermek güç ve para kaybedeceğine, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine delalet eder.

Rüyada asker selamı görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın birine selam vermek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada verilen selamı almak yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, garanti olacak bir yer edineceğine delalettir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments