Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarhoş baba görmek

Rüyada sarhoş baba görmek

Rüyada sarhoş baba görmek kazancının her geçen gün artacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada sarhoş baba gördüyseniz:

  • Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada babanın sarhoş olduğunu görmek yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada babayı sarhoş görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada babanı sarhoş görmek yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, rızkının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasını sarhoş görmek tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ölen babayı sarhoş görmek ettikleri duanın kabul olacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada babasını sarhoş görmek gülmeye hasret kalacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babayı sarhoş görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada babasının sarhoş olduğunu görmek kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments