Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçına kına yakmak

Rüyada birinin saçına kına yakmak

Rüyada birinin saçına kına yakmak yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulur.

Rüyada birinin saçına kına yakmak gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada kızının saçına kına yakmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, işlerin kapanacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada saçını kına yakmak hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine delalettir.

Rüyada saçlarına kına yakmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçta kına yakmak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret eder.

Rüyada saça siyah kına yakmak her zaman çok üzgün olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçına kına yakmak çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada saçına kına yakmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments