Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kına yakmak

Rüyada saçını kına yakmak

Rüyada saçını kına yakmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işlerin de yolunda gideceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını kına yakmak gördüyseniz:

  • Değişim sizi yakalayabilir.

Rüyada birinin saçına kına yakmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçına kına yakmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada saçıma kına yakmak rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saça kına yakmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçta kına yakmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine işarettir.

Rüyada saçına ve eline kına yakmak mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlara kına yakmak sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak maddi çıkmazların biteceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments