Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek

Rüyada birinin saç kestirdiğini görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına alamet eder.

Rüyada birinin saç kestirdiğini gördüyseniz:

  • Olayları bizzat ele almanız veya işlerin içerisinde yer almanız durumunda fırsatlar söz konusu olabilir.

Rüyada saçını kel kestirmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Rüyada saç kestirip pişman olmak atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, yollarının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada saçı küt kestirmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kendi işini kurup başına geçeceğine yorulur.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, bir daha kopmayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına işaret eder.

Rüyada saç kestirmeyi düşünmek saadetinin yükseleceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işaret eder.

Rüyada saçını kestiklerini görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, eline hayırlı kazançların geçeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments