Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kestirip pişman olmak

Rüyada saç kestirip pişman olmak

Rüyada saç kestirip pişman olmak yüksek tahsil yapacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, faydalı şeyler yapacağına, kazancının bol olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine işarettir.

Rüyada saç kestirip pişman olmak gördüyseniz:

  • Biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada saç kestirip pişman olmak önüne pek çok imkan sunulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada evlenmek ve pişman olmak kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Rüyada pişmanlık görmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pişman birini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada evlenmek pişman olmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada evlilikten pişman olmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine işarettir.

Rüyada pişman olduğunu görmek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada pişmanlıktan ağlamak ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, şen kahkahalar atacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments