Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarının ucundan kestirmek

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızdaki veya iş yaşamınızdaki kişilerle paylaşımlarınız artabilir.

Rüyada saçlarının ucundan kestirmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saç ucunu kestirmek üzeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç uçlarını kestirmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, başarıları ile tanınacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada saçını boyatıp kestirmek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını kestiğini görmek hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin saçını kestirmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, şansının her zaman yaver gideceğine işarettir.

Rüyada saçını kestirmiş birini görmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments