Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını çok kısa kestirmek gördüyseniz:

  • Görünenin arkasında gerçeklere bakmalısınız.

Rüyada saçlarını kısa kestirdiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Rüyada uzun saçı kısa kestirmek önemli bir makama terfi alacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada saçları çok kısa kestirmek maddi imkânlarının azalacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, ticaret hayatına atılacağına inanılır.

Rüyada saçı kısacık kestirmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçımı kısa kestirmek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yoksul için zenginliğe, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalettir.

Rüyada saçını çok kısa kestirmek mal kayıpları da yaşayacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, her istediğini alabileceğine yorulur.

Rüyada saçını kısa kestirmiş görmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada saçlarını kısa kestirmek adeta havalara uçacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments