Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kestiklerini görmek

Rüyada saçını kestiklerini görmek

Rüyada saçını kestiklerini görmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, daha iyi anlaşır olacağına, kendisini ailesine vereceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kestiklerini gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Rüyada saçını kel kestirmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada saçını kestirmek istemek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunun saç kestirmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada küt saç kestirmek sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kestirip boyatmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına yorulur.

Rüyada saçlarını kestirmek istemek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, helal lokmalar yiyeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşının saçını kestiğini görmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, ömrünün uzun olacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments