Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kel kestirmek

Rüyada saçını kel kestirmek

Rüyada saçını kel kestirmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kel kestirmek gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa, yeni bir yol haritası oluşturabilirsiniz.

Rüyada saçını kel kestirmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, düzeninin sarsılacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine inanılır.

Rüyada kel birini saçlı görmek sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kel saç görmek hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada saçı olan birini kel görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kel birinin saçının çıktığını görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına delalettir.

Rüyada saçının bir kısmının kel olduğunu görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kel olan birini saçlı görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments