Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saç kestiğini görmek

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek

Rüyada başkasının saç kestiğini görmek atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada başkasının saç kestiğini gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda hoşunuza gidecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada sevgilinin saçını kestirdiğini görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının kestirdiğini görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, her zaman neşeli olacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçına kahkül kestirmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalettir.

Rüyada saçını kestiren birini görmek sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç kestirmekten vazgeçmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa saç kestirdiğini görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına inanılır.

Rüyada arkadaşın saçını kestirdiğini görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin bozulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına yorulur.

Rüyada saçını kestirdiğini görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments