Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, borcu olanların sorunlarını da ailelerinin çözeceğine, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzdaki değişiklik size olumlu şekilde geri dönebilir.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek kazanç kapılarının kapanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına alamet eder.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine alamet eder.

Rüyada parmak ısırarak koparmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, bekarlar için evlenmeye, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ısırarak parmak koparmak iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, kendisine olan güveninin azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments