Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak gördüyseniz:

  • Yaşlı bir tanıdığınızın ya da akrabanızın sizi çok memnun edecek bazı davranışları da olabilir.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, haram mala rivayet eder.

Rüyada ısırarak parmak koparmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada parmak ısırıp koparmak kalp kırıklığı yaşanacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak kazancın düşeceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, üzüntülü haberler alacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak ısırarak koparmak tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, işlerini hafifleteceğine işarettir.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments