Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağını ısırarak koparmak

Rüyada parmağını ısırarak koparmak

Rüyada parmağını ısırarak koparmak her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, gelirinin de artmayacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalettir.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak gördüyseniz:

  • İnançsal veya politik tartışmalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada parmak ısırarak koparmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ısırarak parmak koparmak kişiye hep umut olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak cesaret ve inançla hareket edeceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments