Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak ısırarak koparmak

Rüyada parmak ısırarak koparmak

Rüyada parmak ısırarak koparmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, adım atarken çok zorlanacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada parmak ısırarak koparmak gördüyseniz:

  • Ne yaptığınızı biliyor gibi davranmanız veya planlı hareket etmeniz durumunda, siz istememenize rağmen türlü tavsiye ya da yorum getiren kişilerden kurtulabilir veya işinize karışan kişileri durdurabilirsiniz.

Rüyada ısırarak parmak koparmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada parmak ısırarak koparmak karşılaşılan kötü bir durum yüzünden aksiliklerin daha da artacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına inanılır.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak adeta havalara uçacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına inanılır.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada parmak ısırıp koparmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, dua alacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işarettir.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments