Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmağının ısırıldığını görmek

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek herkesin istediği şeye kavuşacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, hoş muhabbette olacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının ısırıldığını gördüyseniz:

  • Doğrulara odaklanıp, olumlu değişikliklerden bahsetmeniz ise, iyi bir görünüm oluşturmanıza yardım edebilir.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada parmak ısırıp koparmak gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmak ısırarak koparmak hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, aile saadetinin artacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, işlerin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, düşmanına galip geleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına işarettir.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak yaptığı işlerin küçümseneceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kısmet alacağına işarettir.

Rüyada ısırarak parmak koparmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments