Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısırarak parmak koparmak

Rüyada ısırarak parmak koparmak

Rüyada ısırarak parmak koparmak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ısırarak parmak koparmak gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak güzel olaylarla karşılaşılacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, istediği herşeye ulaşabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, adını herkese duyuracağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek kirli işlere bulaşacağına, çıkış yolları bulacağına, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada parmak ısırarak koparmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine işarettir.

Rüyada ısırarak parmak koparmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments