Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmak ısırıp koparmak

Rüyada parmak ısırıp koparmak

Rüyada parmak ısırıp koparmak zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalettir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak gördüyseniz:

  • Öyleyse en kısa zamanda kendinizi yetiştirmeye çalışın.

Rüyada birinin parmağını ısırıp koparmak rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada parmak ısırarak koparmak ondan şifa göreceğine, güç alacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sıkıntılarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmağının ısırıldığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine delalet eder.

Rüyada başkasının parmağını ısırıp koparmak maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine işarettir.

Rüyada birinin parmağını ısırarak koparmak keyif ve neşe içinde yaşayacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada parmak ısırıp koparmak sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına tabir olunur.

Rüyada ısırarak parmak koparmak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmağını ısırarak koparmak dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments