Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağını kopmuş görmek

Rüyada yüzük parmağını kopmuş görmek

Rüyada yüzük parmağını kopmuş görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük bir işe girileceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada yüzük parmağını kopmuş gördüyseniz:

  • Sosyal açıdan büyüyebilirsiniz.

Rüyada orta parmağa altın yüzük takmak yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına inanılır.

Rüyada parmakda yüzük görmek sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin parmağında yüzük görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmak görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına tabir olunur.

Rüyada parmağında nikah yüzüğü görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına alamet eder.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine yorulur.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments