Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük parmağının koptuğunu görmek

Rüyada yüzük parmağının koptuğunu görmek

Rüyada yüzük parmağının koptuğunu görmek çok iyi paralar kazanılacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, istediği gibi yaşayacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına, kalp kırmaya, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına işaret eder.

Rüyada yüzük parmağının koptuğunu gördüyseniz:

  • Mutlaka harekete geçme ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına yorulur.

Rüyada parmaktan yüzük düşürmek ağlayacağına, strese gireceğine, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına delalet eder.

Rüyada birinin parmağında altın yüzük görmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Rüyada parmağa bol gelen yüzük görmek işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek elinden gelen herşeyi yapacağına, bedeninin şifa bulacağına, istediği başarıya kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına alamet eder.

Rüyada altın yüzük parmağına takmak büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, ilim irfan öğreneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments