Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunlarını gidereceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak gördüyseniz:

  • Eşitlik ilkesine saygı gösterilmesi durumunda iş ya da özel yaşamınıza ilişkin konularda hızlı sonuçlar alabilirsiniz.

Rüyada abdest alırken ayağı yıkamak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek zahmetinin çoğalacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alırken ağlamak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak para sıkıntısı çekmeyeceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada gusül abdesti almayı unutmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments