Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alırken ağlamak

Rüyada abdest alırken ağlamak

Rüyada abdest alırken ağlamak kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine ve daha iyi bir hayata sahip olunacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alırken ağlamak gördüyseniz:

  • Zekanızın çok iyi derecede çalışması sizi hırslı bir yapıdan uzaklaştırarak kurnaz bir kişiliğe sürükleyebilir.

Rüyada abdest alırken ağlamak büyük bir yükten kurtulacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada eşini abdest alırken görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüyü abdest alırken görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada abdest almayı öğrenmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Rüyada abdest almaya gitmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada abdest almayı unutmak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments