Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alıp camiye gitmek

Rüyada abdest alıp camiye gitmek

Rüyada abdest alıp camiye gitmek hem çok mutlu olacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, zenginliğinin süreceğine, istediği herşeye sahip olacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, moralinin düzeleceğine, ana baba dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada abdest alıp camiye gitmek ferah düzeyinin yükseleceğine, kazancının azalmayacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada abdest almaya gitmek almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazına gitmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet eder.

Rüyada abdest almak ve camiye gitmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdestsiz camiye gitmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada abdest alıp namaza durmak işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada abdest almayı unutmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına delalet eder.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek ömrün uzun olmasına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments