Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, verdiği emeklerin heba olacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını abdest alırken gördüyseniz:

  • Ufak tefek tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada arkadaşını abdest alırken görmek bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada abdest alıp namaza durmak başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, yeni bir araba satın alınacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest alırken burnu kanamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz abdesti almamak bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulur.

Rüyada boy abdesti almaya çalışmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, yüzünün her daim güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest al görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kendini abdest alırken görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı rivayet etmektedir.

Rüyada abdest alırken kan görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments