Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Dalgın olabilirsiniz, muhafazakarlığa eğilimlisiniz, fazlaca içe kapanıksınız.

Rüyada abdest alıp sabah namazı kılmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada abdest alıp namaz kıldığını görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada teyemmüm abdesti alıp namaz kılmak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, fakir çocukları giydireceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, kazanca kavuşacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada abdest alıp cuma namazı kılmak umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, yolunda devam edeceğine işarettir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kıldığını görmek geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına, bereketli bir döneme girileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Rüyada abdest alıp namaz kılmak rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments