Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının özel bölgesini görmek

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına inanılır.

Rüyada başkasının özel bölgesini gördüyseniz:

  • Sürüncemeli tartışmalardan kaçının.

Rüyada erkeğin özel bölgesini görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının özel bölgesini görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işarettir.

Rüyada özel bölgede kan görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine inanılır.

Rüyada özel bölgeyi kıllı görmek kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kişinin yüzünün güleceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada özel bölgeyi görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada özel bölgede kıl görmek çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına işarettir.

Rüyada başkasının özel bölgesini görmek mesleğinde atılım yapacağına, ilerleyeceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada kendi özel bölgesini görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments