Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine, kariyer planının altüst olacağına, umutsuz olacağına, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, depresyona gireceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada birinin nazar boncuğu verdiğini görmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada kırık nazar boncuğu görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hedefine çok kolay ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada cam nazar boncuğu görmek yeni çalışmalara girişileceğine, kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın nazar boncuğu görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, variyet sahibi olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada ölüden nazar boncuğu almak maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına işaret eder.

Rüyada birine nazar boncuğu vermek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments