Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, her gün daha fazla dolacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, içinin ferahlayacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına rivayet eder.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak gördüyseniz:

  • Tıkanan işler, anlaşmalar veya planlar nedeniyle sabırsız ya da şüpheli bir ruh hali içine girebilirsiniz.

Rüyada denizde nazar boncuğu bulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, borçların hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizden nazar boncuğu toplamak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, gönlünce harcama yapmasına delalet eder.

Rüyada altın nazar boncuklu küpe görmek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil nazar boncuğu görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nazar boncuğu vermek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada nazar boncuğu küpe görmek başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada nazar boncuklu altın kolye görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada nazar boncuklu anahtarlık görmek aksine daha da zorlaştıracağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments