Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma ve muz görmek

Rüyada elma ve muz görmek

Rüyada elma ve muz görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada elma ve muz gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada muz elma görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, evleneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada muz ve elma görmek işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma muz görmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada portakal elma muz görmek bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada elma ve muz görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına delalet eder.

Rüyada kabuklu muz yemek kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına yorulur.

Rüyada muz ağacından muz yemek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan muz koparmak düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments