Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kasayla muz görmek

Rüyada kasayla muz görmek

Rüyada kasayla muz görmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, mutlu bir insan olunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada kasayla muz gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde farklı şeyler size esin kaynağı olabilir.

Rüyada kasayla muz görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine inanılır.

Rüyada kasadan para almak yolculuğa çıkmaya, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına inanılır.

Rüyada bir kasa altın görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine delalet eder.

Rüyada kamyon kasasında olmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, hararetli olayların meydana geleceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına işaret etmektedir.

Rüyada traktör kasası görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kasayla altın görmek geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada kasa dolusu para görmek işlerin ters gideceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret eder.

Rüyada kasayla üzüm görmek başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments