Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mum yaktığını görmek

Rüyada birinin mum yaktığını görmek

Rüyada birinin mum yaktığını görmek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, kişinin rahat edeceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına alamet eder.

Rüyada birinin mum yaktığını gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı tarafta olmayabilir, dikkatle ilerlemeniz gerekiyor.

Rüyada mumlar yakmak geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada yanan mumu söndürmek yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dilek tutup mum üflemek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, yepyeni biri haline geleceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük mum görmek sahip olduklarının eksileceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret eder.

Rüyada mum görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine delalet eder.

Rüyada mum söndürmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, zor durumda kalacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına tabir olunur.

Rüyada kilisede mum yakmak parasının pul, malının da hiç olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, rahatsızlıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada pastanın üzerinde mum görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments