Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan mumu söndürmek

Rüyada yanan mumu söndürmek

Rüyada yanan mumu söndürmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, her zaman çok başarılı olacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan mumu söndürmek gördüyseniz:

  • Karlı sonuçlar elde etmek için pratik olmanız gerekiyor.

Rüyada yanan mumu söndürmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mum söndürmek hayatının daha kolay hale geleceğine, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mumu söndürmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, gülen yüzünün de solacağına yorulur.

Rüyada mum söndüğünü görmek haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalettir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanan mum görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, büyük düşüneceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta yanan mum görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, rahata erileceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet eder.

Rüyada yanan beyaz mum görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments