Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mum görmek

Rüyada mum görmek

Rüyada mum görmek büyük tartışmaların yapılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, yılmayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada mum gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, bir tanıdığı ziyaret ya da alışılmadık yerlere gitmek yıla yeni bir başlangıç yapmanıza yardım edebilir.

Rüyada pasta üstünde mum görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış mum görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, uzak bir yola gidileceğine delalet eder.

Rüyada uçan mum görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, günah ve suç işleyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada hediye mum almak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına delalet eder.

Rüyada başkasının mum yaktığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, güzel davetler alacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı mum yakmak atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada türbede mum yakmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mum görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments