Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köyün muhtarını görmek

Rüyada köyün muhtarını görmek

Rüyada köyün muhtarını görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, yolunda devam edeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada köyün muhtarını gördüyseniz:

  • Yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada köy muhtarını görmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köy muhtarı görmek mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, her zaman çok üzgün olacağına yorulmaktadır.

Rüyada köyün muhtarını görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin muhtar olduğunu görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada muhtar görmek evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, düşmanların barışacağına, belalı insanlara denk geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada muhtar seçilmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahalle muhtarını görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada eski muhtar görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments