Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, kazancın günden güne daha da artacağına, helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu geliştirmenizi veya yeteneklerinizi göstermenizi sağlayacak planlarınızı uygulama şansı bulabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birinin mezarını aramak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda hazine aramak yeni bir şehre yerleşileceğine, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta birini aramak uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına rivayet eder.

Rüyada mezarını aramak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, sağlık sorunlarının artacağına alamet eder.

Rüyada mezar yeri aramak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına yorulmaktadır.

Rüyada kendine mezar yeri aramak karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yardım edeceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezarını aramak kirli işlere bulaşacağına, istediği gibi hareket edeceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments