Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezarını açmak

Rüyada birinin mezarını açmak

Rüyada birinin mezarını açmak hataların telafi edileceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, işinden evine gidip geleceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin mezarını açmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes bildiği gibi yapsın veya bildiği yoldan gitsin.

Rüyada dolu mezarı açmak sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını açmak büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına delalet eder.

Rüyada kendi mezarını açmak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, başarılarının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada ölünün mezarını açmak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, ailesini hem gururlandıracağına, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada tarihi mezar açmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada eski mezar açmak haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarlığı açmak kazancını artıracağına, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını açmak içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sorunların atlatılacağına, elinin darda kalmayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments