Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarihi mezar açmak

Rüyada tarihi mezar açmak

Rüyada tarihi mezar açmak sorunların sürekli artacağına, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada tarihi mezar açmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Rüyada tarihi mezar açmak işlerinin kolaylaşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihi görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında ölüm tarihini görmek dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi eser mezar görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada tarihi mezar görmek patron olunacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Rüyada tarihi mezar taşı görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin mezarını açmak hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Rüyada mezar açmak parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, aksiliklerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments